`

Євангельські церкви на Островського та Нагірній.

Євангельські церкви на Островського та Нагірній.

Моя думка щодо вір така: Правильна та віра, яка додержується Нового Заповіту, і пам’ятає Старий Заповіт, також признає Святу Трійцю – Отця, Сина і Духа Святого (Бога, Ісуса і Духа Святого). І мало того признає – відчуває та перебуває у спілкуванні з ними.
Тобто на мою думку – Віра Євангельска – П’ятидесятники – пішла від свята п’ятидесятниці, тобто хрещення духом святим (Ст. Заповіт)
На Вашу думку це найсуворіша віра? З безліччю заборон? Ні , це не заборони а додержання Біблії, або поради для того, щоб Ваше життя менше піддавалось світським спокусам.

Veta на YouTube

Євангельські церкви на Островського та Нагірній.

У нашому розділі будуть представлені статті на цю тему, відео з церквів м. Вінниці – віри Євангельскої П’ятидесятників, або як по іншому називають – Протестанти. Також фільми і посилання на цікаву інформацію.

Спочатку пропонуємо Вашій увазі переглянути служіння в таких церквах які розташовані на вул. Островського та Нагірній.

Розумієте, чомусь наші люди звикли до обрядності – Ікони, батюшка, попи. А от говориш про іншу віру – зразу негатив: «Там беруть гроші…» Приведіть приклад! У нашій вірі немає обов’язкових сплачень, а благодійність не є примусовою. Наші церкви не тратять Ваші гроші, і собі не беруть, а навпаки – докладають, щоб зробити добро, відвідати сиротинець… а Ви?
Не осуджуйте, коли не знаєте, а пам’ятайте, що все потім буде явним, і Ви помилялись… А за поховання, хрестини платити не варто, то просто бізнес, а не духовність. А коли у Вас не буде грошей – чи приймуть Вас в православну церкву без свічки і оплати за молебінь? – Певно що ні.

Це моя думка, і вона може не співпадати з Вашою. Надіюсь, я не образила Ваші почуття. Якщо щось не так – можете висловити свою думку нижче в коментарях.
Дякую за те, що дочитали до кінця.

З Вами була Ваша Вєточка.

.

5 Комментариев для “Євангельські церкви на Островського та Нагірній.”

  1. SERGIUSH says:

    Цитата: Vitaliy

    церква для людей, а не як ще одна держава
    а не церква для церкви


    Якщо можна я хочу вас де в чім доповнити. Церква це насправді не держава. Але церква це також і не будівля і не національна ознака. Якщо стояти в правді, то це взагалі щось не матеріальне. Тільки з вигляду. Церкву творять вірні, і її головою є Христос. Є виноград, є його гілля. Але по сутті гілля, це і є сам виноград. Не хочется нікого "грузити", але суть одна. Церква це перш за все не структура, а самі вірні, на чолі з Христом.

  2. Vitaliy says:

    seksi-lenochka,
    ок, це можливо
    але якщо Ви не говорите українською – то будемо спілкуватись англійською, російською я не говорю

  3. seksi-lenochka says:

    Vitaliy, Вы такой..ну прям такой умный..я хочу с Вами познакомиться.

  4. Vitaliy says:

    про Євангелістів, Бабтистів (не дуже розумію чи це не одна і та ж церква чи ні):
    я схиляю голову перед цією конфесією,
    надзвичайна моральність, згуртованість, справжні моральні цінності, організованість та взаємодопомога, і багато для зайнятості та розвитку молоді !

    У вас велике майбутнє !

    про віру та церкву:

    на моє переконання церква має тільки допомагати, організовувати…. це як менеджер у бізнесі, але головне – це віра, а віра – це внутрішній стан людини, основана на уявленях, цінностях, баченні ….

    церква для людей, а не як ще одна держава
    а не церква для церкви

  5. Vitaliy says:

    Про церкву та гроші:
    я був дуже здивавоний, коли дізнався що у Вінниці є тільки одна християнська церква у які немає тарифів (греко-католицька на Київській). Я завжди вважав що пожертва має бути щира та по можливості. А так виходит що заходиш як у супермаркет. Це для мене якось дико.
    Але коли глибше подивишся на діяльність особливо православної церки то приходить розуміння того ще це просто велика російська корпорація, у якої основна ціль, як у будь-якої корпорації – прибуток

    про забобони:
    чомусь склалась ситуація що нові православні вважають що бездіяльність на свята – це дуже правильно,
    що зайти раз у тиждень у церкву і поставити свічку – це "позбавитись" всіх гріхів
    у церкву стало ходити модно, чи що ….

    можливо це православні церкві вигідно ?

Оставить комментарий

Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.