`

Не забувайте про Бога

Не забувайте про Бога

Вчора мені було геть зле, я захворіла, і навіть писати статтю мені було важко, а вірніше – неможливо. Тіло страждало від болю, і таблетки не допомагали, довелось іти на швидку, і терпіти біль від уколів. Але це моя історія, невелика пригода. Але мораль і істина, про яку я Вам хочу розповісти така: Коли мене мучив біль я говорила: «Боже, допоможи бо я вже не можу терпіти.» і навіть плакала.

Але Вам я хочу донести одне, те, що Бог теж хоче поваги. Чи прибіжите Ви на допомогу щоразу людині, яка Вас забула, і з вами не спілкується? Людині, яка, так би мовити, використовує вашу допомогу в біді? Може й прийдете, але колись настане край, і час навчити, тобто, привчити людину цінувати довіру, дружбу і спілкування. Чи не так??? Так і Бог вчинив зі мною. Він певне подумав: «Цього разу я тобі не допоможу, ні допоможу, але не зразу. Зроби щось для того, щоб твоя біль зникла. Мало сказати «Боже поможи!» і мало випити таблетку в цей раз. І так сталось, аж після уколів мені полегшало.

Veta на YouTube

Напередодні, декілька місяців тому мене теж спіткала хвороба, і довгий час я хвилювалась, але чудо сталось. Подробиць розповідати не буду, але я певне не зробила потрібних висновків. І Бог знову постукав в мій дім.
Бог теж потребує поваги, Він бажає дружити по справжньому, як справжні друзі. Бог хоче, щоб Ви були з ним щирі, і могли сказати: «Дякую!» а не чути лиш прохання. І люди ще ображаються, що в них все погано. Так і буде погано, якщо не поважатимете того, хто робить для Вас все, того, хто вас вчить і любить, і хто справді допоможе в біді, лише потрібно з ним бути друзями. Ну, я думаю кожен з вас, мої читачі, хоч певний час мав друга, і відчував це відчуття, тобто, сподіваюсь, пояснювати вам не доведеться.

Можна ще сказати, що якщо Бог Вас навчає, тобто наказує, дає щось зрозуміти, то Ви того варті. То з Вас буде людина, якщо Ви можете відчути і зробити висновки.

Можна ще багато говорити про Бога, але я сподіваюсь, донесла Вам основну суть. Не потрібно лише використовувати когось, і чиюсь допомогу, треба вміти спілкуватись, приділяти увагу, і бути другом.
Якщо Ви бажаєте більше взнати про Бога, то можете читати Біблію, чи ходити до церкви християн віри Євангельської – п’яти десятників. Я думаю знайти таку церкву у вас проблем не буде. Або звертайтесь, дам координати 380978084082 0637366508.
На останок хочу розповісти одну істину, думаю в цій історії є повчальна суть:
Один розумний єврей сказав дружині, що переживала про те, що немає грошей і їжі: \”Я грошей не приніс, але чув таку красиву фразу: – У кожному місці де я живу, чи не молилися взагалі, або молилися мало \”. Ось тому трапляються труднощі. А то замість імені Бога ми говоримо, що немає грошей.
Ще, в години туги ця людина говорила Богу: «Ти не любиш туги, але я в ці дні – сама туга». Тому не засмучуйте Бога, щоб все у вас було гаразд.

З Вами була ваша Вєточка. Чекаю На Ваші коментарі.

.

Оставить комментарий

Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.