`

Життя після життя. Ад існує

Життя після життя. Ад існує

Мене звуть Олександр Калінін. Зовсім недавно я пережив клінічну смерть. Я по-справжньому був мертвий. Я насправді побував там, куди багато потраплять безповоротно. Ця подія докорінно змінила моє життя, я став іншим, світ втратив для мене значення, я живу Ісусом Христом і болем у серці від того, що я не в змозі донести до всіх людей всю повноту того жаху, глибину тих мук, які переносить грішник в пеклі.

Veta на YouTube

Найстрашніше для віруючого – це відчувати своє безсилля в порятунку вмираючих, які йдуть ні з чим не порівнянну вічну погибель, повну страждань, болю, відчаю і сліз. Пам\’ятайте завжди про смерть – не забувайте ніколи, що зовсім скоро прийде і ваш час. Але смерті не потрібно боятися – потрібно бути готовим до неї. І запам\’ятайте собі, для вашого ж блага, наступне – могила – камера зберігання твоїх мирських справ. Підійди до свіжої могили і зрозумій для себе, що це твій підсумок, і плоть твоя, яка не дає духові твоєму жити гідно, буде жити в цій могилі, абсолютно одна наодинці з черв’яками. Нехай Господь благословить тебе ПОЧУТИ.

Друзі, у разі, якщо ви підозрюєте, що ви або ваші близькі стали жертвою магічних дій, проклять чи одержимості, якщо відчуваєте, що у вашій душі відбувається щось вкрай негативне, то не відкладайте і не думайте, що все само собою пройде;
телефонуйте +79135009999; або пишіть в будь-який час. Хай благословить вас Господь.

Група в однокласниках http://www.odnoklassniki.ru/group/50465921892501
Сторінка Вконтакті http://vk.com/id195967308
Мій СКАЙП telefon-900
Сайт: http://norilsk-norilsk.narod.ru/

.

Оставить комментарий

Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.