`

Вы здесь: myvinnitsa.com » Архив ‘Християнин’ Категория

Ангели існують?

В юності з відомою письменницею Дариною Донцовою стався дивний випадок. Вперше в житті вона поїхала відпочивати одна — в Адлер, на Чорноморське узбережжя. 31 серпня, молода, трохи наївна дівчина приїхала до аеропорту Адлера, щоб купити зворотний квиток до Москви. Виявилося, що у касі квитків немає. Найближчий рейс, на який ще залишилися квитки, полетить аж через тиждень.

Ангели навколо нас

… Неймовірний, абсолютно незрозумілий випадок стався в реанімаційному відділенні звичайної районної лікарні. Свідком дива стала медсестра на ім’я Тетяна. Тетяна Шилова працювала

Не забувайте про Бога

Вчора мені було геть зле, я захворіла, і навіть писати статтю мені було важко, а вірніше — неможливо. Тіло страждало від болю, і таблетки не допомагали, довелось іти на швидку, і терпіти біль від уколів. Але це моя історія, невелика пригода. Але мораль і істина, про яку я Вам хочу розповісти така: Коли мене мучив біль я говорила: «Боже, допоможи бо я вже не можу терпіти.» і навіть плакала.

Як побороти наркотичну та алкогольну залежність

Сатана дуже витончений, він є зло, і ніщо з того, що він дає не є користю або чимось необхідним вам. Алкогольний і наркотичний бізнес настільки багато приносить прибутку, що основним завданням цього століття стало приховування глибини цієї проблеми.

Життя після життя. Ад існує

Мене звуть Олександр Калінін. Зовсім недавно я пережив клінічну смерть. Я по-справжньому був мертвий. Я насправді побував там, куди багато потраплять безповоротно. Ця подія докорінно змінила моє життя, я став іншим, світ втратив для мене значення, я живу Ісусом Христом і болем у серці від того, що я не в змозі донести до всіх людей всю повноту того жаху, глибину тих мук, які переносить грішник в пеклі.

Свідчення Анжеліки Забрано

Протягом 23 годин молодій дівчині, яку звати Анжеліка, яка живе в Еквадорі, були показані царства світла і темряви і повернення Ісуса Христа. Вона стала свідком плачу Господа по безлічі душ, загублених навіки; по світу, відкинувшого Його; по Церкві, здебільшого неготовій до Його Приходу; по людях, які перестали свідчити грішникам про

Біблійна історія «Світло Миру»

Що таке Біблія? Біблією християни називають зібрання книг, складових Святого Письма, тобто сукупність культових, релігійно-філософських книг. Ці книги християнською церквою визнані богодухновенними, так як написані Святими Отцями під впливом і за допомогою Духа Божого. Біблія — богонатхненне Письмо, непогрішиме

Чи існує Рай та Пекло?

Про існування Раю і Пекла людству вселяли не одне сторіччя. Насправді Рай і Пекло є ніщо інше, як догмат багатьох релігій, за яким нове розуміння цих явищ і більш розширена їх інтерпретація не можуть мати ні найменшої можливості.

Свідчення Андрія Берглезова: Бог існує!

Віра в бога, вибір релігії чи віросповідання — звичайно справа кожної людини. Вірити чи ні? Є Бог чи ні? Допомагає Він чи ні? Думайте самі, вибирайте самі. Це Ваша справа.
Я не пропоную Вам ходити в ту чи іншу церкву, я рахую, головне — вірити, а в яку церкву ходити — справа кожного. Кому де подобається.

Емануїл і Любов Вилкови. Свідчення

Рука Всевишнього провела нас через вогонь! «Отже, як Христос постраждав за нас плоттю, то озбройтеся й ви тією самою думкою, бо страждає плоттю перестав грішити, щоб решту часу в тілі жити вже не для пожадливостей людських, а для Божої волі» (1Пет.4 :1-2) . «Улюблені! Вогненної спокуси, вам посилається на випробовування, не цурайтесь як пригоди для вас дивної, але як ви участь у Христових стражданнях, то тіштеся, щоб і в з\’явленні слави Його раділи і звеселялись » (1Пет.4 :12-13).